Bucureşti FM poate fi ascultat, începând de vineri, şi prin telefon, printr-un apel la un număr fix cu tarif normal, iar publicul postului de radio poate transmite mesaje audio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul pus la dispoziţia ascultătorilor Bucureşti FM este 031.504.0410.

”Chiar dacă nu eşti în aria de acoperire a frecvenţei noastre, 98,3 FM, şi chiar dacă nu ai conexiune la internet, ai acces la programele Bucureşti FM prin această modalitate simplă”, au transmis reprezentanţii postului de radio.

Mesajele audio pot fi lăsate la acelaşi număr de telefon. Înregistrarea porneşte prin apăsarea tastei 0 şi se opreşte cu tasta #, revenindu-se automat la audierea programului postului de radio.

Luna aceasta, posturile Radio România Actualităţi, Radio România Muzical şi Radio România Cultural au anunţat, de asemenea, că pot fi ascultate prin telefon.

”Cei care, din diverse motive, nu au acces la audiţia pe unde hertziene sau pe internet pot urmări postul lor preferat de radio la unul din echipamentele preferate - telefonul. Aşadar, lumea întreagă: ştiri, muzică şi sport doar la un apel distanţă”, au anunţat reprezentanţii Radio România Actualităţi.

Astfel, ascultătorii Radio România Actualităţi pot suna la numărul 031.504.04.01. Apelul este inclus în minutele naţionale, fără suprataxă, depinzând doar de planul tarifar al abonamentului.

Radio România Muzical, dedicat muzicii clasice şi de jazz, poate fi ascultat printr-un apel la numărul de telefon 031.504.04.64, cu tarif normal. 

Radio România Cultural, singurul post cultural naţional de radio, în FM, poate fi ascultat în direct prin telefon la numărul 031.504.04.54, cu tarif normal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.