Actorul Bruce Willis va fi ţinta glumelor în cadrul unui program al Comedy Central, a anunţat, marţi, postul de televiziune, scrie Variety.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul va avea titlul „The Comedy Central Roast of Bruce Willis” şi va prezenta mai mulţi comici care vor face glume pe seama actorului. Show-ul va fi înregistrat în această vară, în Los Angeles, data premierei urmând să fie anunţată.

„Nu va fi prima dată când voi fi legat de un scaun şi ţinut ostatic de un grup de nemernici fără umor, timp de câteva ore”, a spus Bruce Willis, cu ironie.

Kent Alterman, preşedinte al Comedy Central, a transmis: „Bruce a supravieţuit în faţa unor terorişti, Armagedonului, romantismului şi chiar morţii înseşi. Totuşi, nimic nu l-a pregătit pentru acest «roast»”.

Anterior, în acest program anual al televiziunii Comedy Central au apărut artişti precum Justin Bieber, Pamela Anderson, William Shatner, Rob Lowe şi Charlie Sheen.

„Roast-ul” este un tip de spectacol de comedie în care o persoană este ţinta mai multor glume, cu intenţia de a amuza publicul. Spectacolele de acest tip au scopul de a onora invitaţii într-un mod unic. Invitatul pe seama căruia sunt făcute glumele trebuie să aibă capacitatea de a le privi cu umor, fără să le considere insulte.

Născut pe 19 martie 1955, Walter Bruce Willis este un actor american, cunoscut pentru rolurile pe care le-a jucat în franciza „Die Hard” şi în producţii precum „Armageddon”, „Pulp Fiction” şi „The Sixth Sense”. În 1987, a câştigat un Glob de Aur pentru „cea mai bună interpretare făcută de un actor într-un serial TV – comedie sau musical”, pentru apariţia sa în „Moonlighting” (1985).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.