Bruce Forsyth, prezentator şi o legendă a televiziunii britanice, a murit la vârsta de 89 de ani, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fosta gazdă a emisiunii "Strictly Come Dancing" nu s-a simţit bine de ceva vreme şi a fost spitalizat la începutul anului din cauza unei infecţii severe pulmonare. 

Cariera sa în showbiz a început la vârsta de 14 ani şi a devenit cel mai bine plătit star de televiziune, cunoscut pentru prezentarea emisiunilor de succes "The Generation Game", "Play Your Cards Right" şi "The Price is Right".

El a prezentat şi emisiunea de divertisment de la BBC One "Strictly Come Dancing", alături de Tess Daly, din 2004 până în 2014.

Ian Wilson, managerul său, a transmis într-un comunicat de presă că "a murit liniştit în locuinţa sa, înconjurat de soţia sa Wilnelia şi de toţi copiii". 

Prim-ministrul Marii Britanii, Theresa May, a scris un mesaj pe Twitter, spunând că ţara a "pierdut o comoară naţională". "La fel ca milioane, de ani de zile l-am privit pe Sir Bruce dansând, cântând, glumind şi râzând. Îi vom simţi lipsa".

Directorul general al BBC, Tony Hall l-a descris pe Bruce Forsyth ca "unul dintre cei mai mari prezentatori de divertisment pe care ţara noastră i-a cunoscut vreodată". 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.