Bookfest Junior 2017 se desfăşoară în acelaşi timp cu Salonul Internaţional de Carte Bookfest, la Romexpo, Bulevardul Mărăşti nr. 65-67 (Piaţa Presei Libere), pavilioanele C1, C2, C4 şi C5, având din acest an un stand special pentru evenimente - Pavilionul C1, balcon, şi oferă copiilor şi adolescenţilor reduceri şi de peste 70%. Cei mici vor avea întâlniri cu autori şi ilustratori, vor putea participa la ateliere, proiecţii şi spectacole şi vor primi multe premii. Ambasada Suediei organizează 20 de activităţi interactive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Copiii şi adolescenţii au camerele lor, cu rafturile sau bibliotecilor lor, cărţile şi revistele lor, cu activităţi diferite la fiecare generaţie. Bookfest Junior revine cu o ediţie în care joacă în totalitate după regulile copiilor şi adolescenţilor.  

Bookfest Junior 2017 este un prilej pentru copii să descopere lumea minunată a cărţilor. Vor fi lansate cele mai aşteptate titluri pentru copii şi adolescenţi, vor fi organizate întâlniri cu autorii şi ilustratorii cărţilor, în standurile editurilor, dar şi în standul Bookfest Junior (pavilionul C1, balcon), unde vor avea loc nenumărate spectacole, proiecţii de filme, ateliere de desenat şi povestit, de ştiinţă şi experimente, plus 20 de activităţi interactive organizate de Ambasada Suediei la Bucureşti în parteneriat cu eematico (pentru programări accesaţi www.swedenabroad.com/ro-RO/Embassies/Bukarest).

De asemenea, vizitatorii sunt aşteptaţi cu reduceri pornind de la 20% şi ajungând şi la peste 70% la toate cărţile pentru copii şi adolescenţi, precum şi multe alte surprize, cadouri şi tombole cu premii.

Şi, nu în ultimul rând, copiii pot participa la marele concurs al acestei ediţii: "Bookfest Junior te premiază pentru o vacanţă frumoasă“ cu trei tabere oferite de Happy Faces Camp (www.tabara-mea.ro), două sute de cărţi oferite de editurile participante la Bookfest Junior 2017 şi un curs gratuit pentru copii (grupa de vârstă 3-6 sau 7-12 ani) oferit de eematico (www.eematico.org).

Talonul pentru concurs poate fi decupat din harta-program Bookfest Junior 2017, care va fi disponibilă în standul Bookfest Junior sau la intrările în pavilioanele C1 şi C4. Talonul trebuie depus în urna aflată în standul Bookfest Junior (Pavilionul C1, balcon).

Extragerea celor şase câştigători va avea loc duminică, 28 mai, ora 16.00, în standul Bookfest Junior. Regulamentul concursului este disponibil pe www.bookfest.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.