Gil Hovav, una dintre vocile israeliene importante, o personalitate media, jurnalist culinar, "un soi de Gordon Ramsey, Jamie Oliver şi J.K. Rowling laolaltă”, a vorbit cu multă candoare, joi, extrem de degajat, la standul Israel de la Bookfest, despre Ierusalim şi Tel Aviv, două oraşe aflate în opoziţie - unul, al ”profeţilor morţi”, iar celălalt, pentru locuire. El a vorbit şi despre limba ebraică, "mâncarea sufletului meu”, dar şi despre străbunicul Eliezer Ben-Yehuda, cel care a revitalizat limba ebraică modernă, o personalitate copleşitoare a culturii ebraice. În dialog cu Gil Hovav s-a aflat Madeea Axinciuc, profesor universitar doctor la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, Universitatea Bucureşti.
VREI SĂ CITEŞTI ACEST ARTICOL?
Pentru a citi tot articolul, intră în contul tău introducând mai jos datele de înregistrare. Dacă nu ai cont, contactează-ne la .