Biletele pentru spectacolele celei de-a 32-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru, care va avea loc între 5 şi 13 noiembrie, vor fi puse în vânzare începând de sâmbătă, la ora 10.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru spectacolele din programul FNT care se joacă la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, Teatrul Nottara, Teatrul Apropo, unteatru şi Centrul Naţional al Dansului Bucureşti biletele pot fi achiziţionate online pe https://www.mystage.ro/fnt şi de la casa de bilete centralizată a TNB (unde contravaloarea biletelor se va putea plăti doar numerar), după următorul program: luni: 10.00-16.00, marţi-duminică: 10.00-19.00.

Biletele se pot cumpăra uşor, online, prin platforma mystage.ro. Trebuie doar să vă creaţi cont pentru a cumpăra bilete la spectacolele favorite, acestea fiind disponibile oricând în contul dumneavoastră sau pe e-mail. Platforma este accesibilă şi de pe orice dispozitiv mobil. Plăţile pe mystage.ro se pot efectua cu cardul, iar procesarea acestora se face în deplină siguranţă prin platforma LibraPay, aparţinând Libra Internet Bank.

Pentru spectacolele din programul FNT care se joacă la Teatrul Bulandra Bucureşti biletele se pot achiziţiona atât online (https://www.eventim.ro/ro/artist/festivalul-national-de-teatru-1097/profile.html şi www.blt.ro), cât şi de la casele de bilete ale teatrului: Sala „Liviu Ciulei” (Izvor) din Bld. Schitu Măgureanu, nr. 1 şi Sala „Toma Caragiu” (Icoanei) din Str. Jean Louis Calderon 76A, deschise de luni până duminică, în intervalul orar 12.00-20.00. 

Pentru spectacolele din programul FNT care se joacă la Teatrul Odeon Bucureşti biletele se pot achiziţiona atât online (https://bilete.teatrul-odeon.ro/alege-spectacol), cât şi de la casa de bilete a teatrului (Calea Victoriei, nr.40-42), deschisă de luni până duminică, în intervalul orar 11.30-19.30, cu pauză între 14.30-15.00.

Pentru cele două reprezentaţii ale spectacolului Millennial History (Resonate Productions Olanda) din data de 5 noiembrie, ora 17.00 şi 20.00 care se joacă la Teatrul Excelsior, biletele se pot achiziţiona atât online (https://bilet.ro/eveniment/millennial-histoy-to-get-where-we-are-coming-from-10413), cât şi de la casa de bilete a teatrului (Str. Academiei, nr. 28), deschisă de miercuri până duminică, în intervalul orar 11.00-18.00.

A 32-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru se va desfăşura între 5 şi 13 noiembrie, curatori fiind Mihaela Michailov, Oana Cristea Grigorescu şi Călin Ciobotari.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.