Biletele pentru cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard, care va avea loc în perioada 12 - 21 octombrie, au fost puse în vânzare, anunţă Teatrul Nottara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primii cumpărători se vor bucura de o promoţie. Sute de bilete sunt disponibile la preţuri speciale: 17, 28 de lei şi 32,40 de lei, în funcţie de categorie şi de locul de desfăşurare a spectacolului.

Tichetele vor putea fi cumpărate doar în sistem online, de pe www.festinpebulevard.ro şi www.nottara.ro.

Începând cu data de 21 august, acestea vor fi disponibile şi la Agenţia de bilete a Teatrului Nottara (B-dul. Magheru nr.20), deschisă zilnic, între orele 10.00 - 20.00.

În perioada 12 - 21 octombrie, Fest(in) pe Bulevard va cuprinde peste 30 de producţii, grupate în mai multe secţiuni, la care participă artişti din nouă ţări: România, Franţa, Polonia, Republica Moldova, Bulgaria, Rusia, Italia, Serbia, Kazahstan.

Conceptul festivalului aparţine teatrologului Marinela Ţepuş, directorul Teatrului Nottara.

Selecţia spectacolelor a fost realizată de către Narcisa Mocanu (curator teatral), Raluca Rădulescu (jurnalist teatral), Marinela Ţepuş (teatrolog).

Secţiuni de tradiţie ale festivalului sunt: Criza comunicării - secţiune competitivă, în cadrul căreia vor fi supuse atenţiei spectatorilor producţii a căror temă este comunicarea; Bulevardul Comediei - secţiune competitivă, care vă propune spectacole de mare succes. Juriul va fi alcătuit din cinci membri aleşi din public; Premiere în Fest(in) - cele mai noi producţii ale Teatrului Nottara, altele decât cele legate de temele celorlalte secţiuni; Invitaţi speciali - producţii de bună calitate şi de succes, care aparţin unor teatre partenere şi care completează, prin temele abordate, tematicile Festivalului. 

Festivalul mai cuprinde evenimente conexe: colocvii, spectacole-lectură pe texte adecvate temei centrale, discuţii cu publicul după reprezentaţii, evenimente stradale, lansări de carte (de teatru), expoziţii de fotografie de teatru, întâlnirile AICT.RO şi aniversări ale unor personalităţi teatrale. 

Mai multe informaţii despre spectacolele programate la cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard se găsesc pe www.festinpebulevard.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.