Muzeul Naţional de Artă al României şi Booktes.com pun la dispoziţia publicului, din 1 aprilie, posibilitatea achiziţionării de bilete din mediul online, pentru galeriile permanente de la sediul central, muzeele satelit, dar şi pentru expoziţiile temporare în termen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin includerea acestui serviciu online, MNAR doreşte să faciliteze accesul publicului larg, într-un mod rapid şi confortabil. Mai mult, biletele astfel cumpărate sunt valabile până la finalul anului 2021 pentru Galeriile permanente şi muzeele satelit, respectiv până la finalul perioadei pentru expoziţiile temporare.

Acest sistem oferă posibilitatea unei planificări din timp a vizitei cu prietenii, cu familia şi susţine chiar transformarea unei vizite la MNAR într-un cadou inedit de oferit celor dragi.

„În procesul demarat de MNAR de transformare digitală, ne asumăm misiunea de a  permite accesul tuturor la cultură şi cunoaştere în era digitală. În continuare, ne dorim să fim mai aproape de public şi să aducem oamenii mai #AproapedeArtă, concept pe care l-am lansat chiar la începutul pandemiei. Încurajăm publicul să cumpere bilete online şi le oferim posibilitatea de a face cadouri celor dragi / o vizită la muzeu. Este o idee care prinde contur din ce în ce mai bine în relaţia noastră cu publicul, mulţi dorind să facă astfel de surprize celor dragi. Ne bucurăm să primim deja multe solicitări din partea companiilor, care îşi propun să ofere angajaţilor vouchere culturale, achiziţionate online, ca pachete de vizitare a muzeelor MNAR”, declară Cristina Verona Tobi, manager interimar MNAR.

Biletele online sunt accesibile atât pe site-ul MNAR - https://www.mnar.arts.ro/tarife - cât şi direct din platforma Booktes.com, la categoria muzee şi Muzeul Naţional de Artă al României.

Odată biletul cumpărat şi primit pe e-mailul vizitatorului, acesta se prezintă la intrarea în muzeu pe telefon/dispozitiv, fiind scanat pentru validare. Nu este nevoie de prezentare a biletului în format tipărit.

Pentru primele două săptămâni de la introducerea facilităţii, la fiecare bilet cumpărat online, se acordă o vizită gratuită în cadrul expoziţiei temporare "Piranesi. Arhitecturi şi Fanstasme", deschisă până la 25 aprilie.

Pentru Galeriile permanente de la sediul central MNAR preţul unui bilet întreg este de 22 lei, respectiv 5,5 lei pentru elevi şi studenţi şi 11 lei pentru pensionari.

Pentru Muzeul Colecţiilor de Artă preţul unui bilet întreg este de 35,2 lei, respectiv 8,8 lei pentru elevi şi studenţi şi 17,6 lei pentru pensionari.

Pentru Muzeul K. H. Zambaccian şi Muzeul Theodor Pallady preţul unui bilet întreg este de 13,2 lei, respectiv 3,3 lei pentru elevi şi studenţi şi 6,6 lei pentru pensionari. Pentru toate expoziţiile temporare preţurile unui bilet de intrare sunt de 13,2 lei pentru adulţi, 3,3 lei pentru elevi şi studenţi şi 6,6 lei pentru pensionari.

MNAR şi muzeele satelit pot fi vizitate de miercuri până duminică, în intervalul orar 10:00-18:00. Ultima intrare la MNAR şi la Muzeul Colecţiilor de Artă se face la ora 17.00, iar la Muzeul Theodor Pallady, Muzeul K.H. Zambaccian şi în expoziţiile temporare, ultimul acces are loc la ora 17.30.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.