Biblioteca Naţională a României va fi deschisă din 1 iulie inclusiv sâmbăta, între orele 9.00 - 17.00, iar în timpul săptămânii programul va fi prelungit până la ora 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul interimar al Culturii şi Identităţii Naţionale, Ionuţ Vulpescu, a anunţat pe Facebook că managerul BNaR a fost de acord cu prelungirea programului instituţiei. 

”Începând cu data de 1 iulie, Biblioteca Naţională a României va fi deschisă inclusiv sâmbătă, între orele 9:00-17:00. Urmează ca, în curând, să fie modificat şi programul din timpul săptămânii, astfel încât instituţia să fie deschisă în toate zilele din timpul săptămânii până la ora 20.00”, a anunţat Ionuţ Vulpescu.

Biblioteca Naţională a României a fost înfiinţată în 1955 sub numele Biblioteca Centrală de Stat. La începutul lunii ianuarie 1990, Biblioteca Centrală de Stat a devenit Biblioteca Naţională a României, iar după aderarea României în Uniunea Europeană aceasta îşi dezvoltă funcţiile implicându-se activ în proiecte naţionale şi internaţionale, precum TELplus, Manuscriptorium şi Rediscover.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.