BBC Three, platfomă digitală care găzduieşte seriale ca „Fleabag” şi „Normal People”, redevine post de televiziune, a decis joi Ofcom, organismul de reglementare a audiovizualului din Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ofcom a evidenţiat că aprobarea este bazată pe faptul că cel puţin 75% dintre orele de difuzare din fiecare an trebuie să reprezinte programe originale care sunt comandate de BBC pentru telespectatorii din Regatul Unit.

Corporaţia a confirmat oficial lansarea BBC Three pentru luna februarie.

Noul post va fi dedicat publicului tânăr, iar reprezentanţii săi au transmis că vor colabora îndeaproape cu iPlayer pentru o gamă largă de produse, că vor fi sprijinite noile talente şi ideile îndrăzneţe.

„Această abordare va aduce publicului un amestec aparte de programe menite să distreze, inspire şi să provoace gândirea, într-o perioadă crucială şi interesantă să fii tânăr în Regat”, a fost subliniat.

În plus, vor fi realizate producţii de televiziune semnate de producători independenţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.