BBC a suspendat lansarea unei viitoare adaptări după Agatha Christie din cauza acuzaţiilor de viol aduse actorului Ed Westwick care apare în film, anunţă The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul britanic Ed Westwick, cunoscut pentru rolul din drama americană "Gossip Girl" şi din serialul de comedie BBC "White Gold", a negat acuzaţiile care i se aduc de Kristina Cohen şi Aurélie Wynn.

Într-un comunicat publicat joi pe reţelele de socializare, Westwick a spus că ambele acuzaţii sunt "neverificate" şi "neadevărate". Însă departamentul de poliţie din Los Angeles a confirmat că investighează cazul, iar BBC a spus că renunţă la drama în trei părţi "Ordeal by Innocence", care urma să fie lansată de Crăciun, în care mai joacă Bill Nighy, Catherine Keener şi Matthew Good, până când problema va fi rezolvată. 

Westwick a încheiat filmările la "White Gold", care este pe BBC în Marea Britanie şi pe Netflix. 

"Sunt acuzaţii serioase pe care Ed Westwick le-a negat", a transmis vienri compania într-un comunicat. "BBC nu va face niciun comentariu însă până când această problemă va fi rezolvată nu vom include "Ordeal by Innocence" în program. Compania independentă de producţie care realizează "White Gold" ne-a informat că Ed Westwick a luat o pauză de la filmări cât timp se confruntă cu aceste acuzaţii". 

Kristina Cohen a scris pe Facebook că actorul a violat-o în februarie 2014, într-o ”perioadă întunecată” a vieţii ei, când mama ei suferea de cancer, aceasta decedând la trei luni după ce ar fi avut loc atacul.

Cohen susţine că incidentul a avut loc la locuinţa actorului din Hollywood Hills. Ea spune că a primit o invitaţie de la producătorul Kaine Harling, cu care a avut o relaţie de scurtă durată în anul 2013. Întâlnirea a luat o altă întorsătură, după ce ”Ed a sugerat că ar trebui să întreţinem toţi relaţii sexuale”. Deşi a vrut să plece, Cohen susţine că a fost îndemnată de Harling să rămână încă 20 de minute, iar Westwick a sugerat ca ea să doarmă în dormitorul pentru oaspeţi. Cohen susţine că atunci când s-a trezit, Westwick o viola.

”Nu o cunosc pe această femeie. Nu am hărţuit sexual nicio femeie, niciodată. Şi cu siguranţă nu am violat niciodată”, s-a apărat Ed Westwick, printr-un mesaj pe care l-a publicat pe Instagram.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.