Barack şi Michelle Obama au semnat un acord de producţie multianual cu Netflix, a anunţat compania, luni, printr-un mesaj publicat pe internet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Preşedintele Barack Obama şi Michelle Obama au stabilit un acord multianual pentru a produce filme şi seriale pentru Netflix, acord ce ar putea include proiecte precum seriale cu scenariu, seriale fără scenariu, docuseriale, documentare şi lungmetraje”, a anunţat Netflix, luni, prin intermediul reţelei de socializare Twitter.

„Una dintre cele mai simple bucurii pe care le-am trăit în perioada de serviciu public a fost să întâlnesc atât de mulţi oameni fascinanţi din toate mediile şi să îi ajut să îşi împărtăşească experienţele cu publicul larg. De aceea, Michelle şi cu mine suntem foarte entuziasmaţi să facem un parteneriat cu Netflix – sperăm să cultivăm şi să îndrumăm vocile talentate, inspiraţionale şi creative care au capacitatea de a promova empatia şi înţelegerea între oameni şi să le ajutăm să îşi spună poveştile întregii lumi”, a spus Barack Obama.

La rândul ei, Michelle Obama a spus că ea şi soţul ei au crezut întotdeauna în puterea storytelling-ului de a îi inspira şi de a-i face să privească diferit lumea din jurul lor, deschizându-le „mintea şi inima către alţi oameni”.

„Barack şi Michelle Obama se numără între cele mai respectate şi cunoscute personalităţi din lume şi au o capacitate deosebită de a descoperi şi prezenta poveşti ale unor persoane care fac diferenţa în comunităţile lor şi care se luptă pentru a schimba lumea în vine. Suntem incredibil de mândri că ei au ales Netflix  pentru a le găzdui minunatele abilităţi de storytelling”, a spus Ted Sarandos, Chief Content Officer la Netflix.

Zvonuri cu privire la un posibil parteneriat al cuplului Obama cu Netflix a apărut în luna martie, când The New York Times a scris că cei doi se află în negocieri cu serviciul de streaming în vederea producerii unor proiecte.

Obama nu este străin de platforma de streaming americană, acesta apărând recent în primul episod al noului show realizat de David Letterman. De altfel, se zvoneşte că fostul preşedinte american ar fi un apropiat al şefului Netflix, Reed Hastings.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.