Spectacolul “Bani, timp şi alţi demoni”, regizat de Radu Popescu, cu Maria Obretin, Teodora Daiana Păcurar, Andrei Bibire şi George Rotaru ]n rolurile principale, intră în repertoriului Teatrului Godot, din această toamnă, iar prima reprezentaţie va avea loc în sală Palatului Bragadiru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizor de film şi teatru, scenarist şi dramaturg, Radu Popescu, semnează regia şi textul spectacolului „Bani, timp şi alţi demoni”, iar prima reprezentaţie din cadrul stagiunii de toamnă va avea loc la Palatul Bragadiru (Calea Rahovei 147-153), vineri, 2 septembrie, de la ora ora 19:30.

Ramona şi Mircea sunt absolvenţi de Litere. Andra este fotomodel. Nick are bani. Mircea visează să devină scriitor. Ramona vrea siguranţă financiară. Andra este iubita lui Nick. Ramona şi Mircea sunt căsătoriţi de opt ani. Toţi sunt la all-inclusive în Bulgaria, pe marginea unei piscine. Nick are o idee. Fixă. Ramona are şi ea o idee. Ce-o să iasă din asta? Spectacolul pune in discuţie următoarea situaţie: cum putem să avem şi BANI şi TIMP la un loc? Răspunsul nu este atât de simplu, dar îl puteţi afla la spectacol.

Spectacolul a primit „Marele Premiu de Dramaturgie Valentin Nicolau”, în anul 2015, iar actorul George Rotaru, a fost nominalizat pentru „Cel mai bun actor” în cadrul Festivalului Undercloud, ediţia a 12-a.

Proiectul „Stagiunea DramaRO la Teatrul Apropo” din care face parte spectacolul „Cadranul Plus Plus” este finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finaţării.



Biletele pentru reprezentaţia din data de 2 septembrie au fost puse în vânzare pe site-ul teatrului, dar şi pe platformele de ticketing - Bilete.ro, Iabilet şi Eventbook.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.