B-Fit in the Street! a debutat cu producţia franceză "Tawa" în Piaţa George Enescu. Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a apreciat spectacolul de acrobaţie aeriană. "Mă bucur de fiecare dată să văd interesul pentru cultură, dar şi pentru faptul că Bucureştiul poate găzdui asemenea evenimente", a spus el pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am participat aseară la deschiderea oficială a celei de-a XII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti - B-FIT in the Street! care a fost marcată de producţia franceză „Tawa” din Piaţa „George Enescu” ce ne-a oferit un spectacol de acrobaţie aeriană, îmbinând dansul şi muzica live. Mă bucur de fiecare dată să văd interesul pentru cultură, dar şi pentru faptul că Bucureştiul poate găzdui asemenea evenimente", a spus primarul Capitalei, Nicuşor Dan. 

Pentru acest weekend, evenimentul propune publicului un program artistic care reuneşte peste 200 de artişti internaţionali din Italia, Spania, Franţa sau Ţările de Jos ce vor performa în cadrul celui mai mare festival de teatru de stradă din România.

Sâmbătă, începând cu ora 21.00, pentru prima dată în istoria B-FIT in the Street!, râul Dâmboviţa devine scena a două spectacole nocturne pe apă, pregătite de trupe din Franţa: "Drift" şi "The Whale Street" (Franţa).

Programul complet al Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă B-FIT in the Street! 2023 este disponibil pe https://fitsb.ro/program/

Proiectul este organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, alături de Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.