Cea de-a opta ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă din Bucureşti B-FIT in the Street! aduce la Bucureşti 21 de spectacole de teatru, 9 ţări participante şi sute de artişti, în perioada 9 - 12 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În fiecare seară, în Centrul Istoric, Piaţa Universităţii şi în Piaţa ”George Enescu”, vor avea loc spectacole cu jocuri de foc şi acrobaţii aeriene sau cai uriaşi, iar în timpul zilei, se vor desfăşura numere interactive de teatru de stradă - tablouri umblătoare, contese, girafe, arlechini sau balerine de dimensiuni gigantice.

Franţa, Olanda, Austria, Spania, Slovacia, Marea Britanie, Germania, România şi Italia sunt ţările participante la B-FIT in the Street! 2016, o ediţie cu un program eclectic, din care vor face parte pantomima, circul, comedia, dansul, acrobaţii, dar şi muzică de stradă şi parade, din care nu lipsesc nici reprezentaţiile semnate de Teatrul Masca, numerele cu caracter educativ şi producţiile de anvergură.

Începând cu anul 2015, Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă B-FIT in the Street! face parte dintr-o serie de evenimente care susţin candidatura oraşului Bucureşti la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

Accesul la toate reprezentaţiile din cadrul festivalului este gratuit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.