Actriţa americană Demi Moore, cunoscută pentru filme ca "Propunere indecentă" şi "Fantoma mea iubită", vorbeşte în autobiografia "Din suflet", editată în România de RAO, detalii intime şi emoţionante despre lumea Hollywoodului, problemele din adolescenţă alături de o mamă alcoolică, viol, droguri şi depresia de după mariajul cu Ashton Kutcher.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Povestea actriţei este un adevărat roller coaster: de la o copilărie plină de nesiguranţă şi îndoieli, o relaţie tumultuoasă cu mama sa, la succes şi faimă, iar de la succes şi faimă la incertitudinea că este o mamă şi o actriţă bună. 

Confesiunea aduce cu ea reflectări asupra imaginii de sine care este pusă adesea sub semnul criticii exterioare. Lumea efervescentă a Hollywoodului poate distorsiona într-o clipă realitatea, iar ceea ce înseamnă succes este adesea o luptă continuă pentru supravieţuire, după cum dezvăluie actriţa.

Cartea nu este numai o autobiografie, dar şi o lecţie pentru cititori. Demi Moore spune la un moment dat: "Dacă porţi în suflet apăsătoarea greutate a ruşinii şi a traumelor nerezolvate, oricâţi bani şi oricât succes şi celebritate ai avea, nu înseamnă nimic".

Demi Moore a scris în carte despre problemele pe care le-a avut cu drogurile şi alcoolul la jumătatea anilor 1980. A mai suferit o cădere în 2012, la finalul mariajului cu Ashton Kutcher, când fiicele ei nu-i mai vorbeau şi ea cântărea 46 de kilograme. I s-a făcut rău în timpul unei petreceri şi a fost spitalizată după ce a fumat canabis sintetic şi a inhalat oxid de azot, potrivit The New York Times. În cartea de memorii, actriţa povesteşte şi cum a fost violată de un bărbat plătit de mama ei. "A fost viol. Şi o trădare devastatoare, dezvăluită de întrebarea crudă a unui bărbat: cum se simte să fii făcută târfă de mama ta pentru 500 de dolari?", a spus actriţa la ABC.

Demi Moore şi-a făcut debutul în film în 1981. Rolul ei principal în "Fantoma mea iubită", filmul cu cele mai mari încasări din acel an, i-a adus o nominalizare la Globul de Aur. În 1996, Moore a devenit cel mai bine plătită actriţă din istoria filmului, când a primit un onorariu de 12,5 milioane de dolari pentru rolul din filmul "Striptease". Viaţa ei personală a fost mediatizată, în special căsătoriile ei cu actorii Bruce Willis şi Ashton Kutcher. Ea şi Willis au trei fiice împreună: Rumer, Scout şi Tallulah.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.