Au început înscrierile pentru un nou sezon MasterChef România la Pro TV. Cei care au peste 18 ani, sunt pasionaţi de gătit sunt invitaţi să se înscrie la show-ul de cooking pe site-ul: inscrieri.protv.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Provocări culinare, tensiune, momente pline de emoţie şi farfurii care-i vor lăsa cu gura căscată pe chefi – acestea sunt doar câteva dintre elementele cheie pe care le va avea MasterChef România.

„MasterChef este formatul original de televiziune, cel mai de succes, care a creat o revoluţie culinară în toată lumea, inclusiv în România. Este show-ul care a transformat milioane de telespectatori de pe tot globul în pasionaţi de mâncare şi ne-a inspirat să experimentăm în propriile bucătării. Suntem bucuroşi că putem anunţa astăzi începerea procesului de pre-producţie pentru noul sezon MasterChef, pe care telespectatorii îl aşteaptă cu nerăbdare”, a spus Antonii Mangov, Programming Director Pro TV.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.