"Atlasul frumuseţii. Femeile lumii în 500 de portrete", de Mihaela Noroc, este tradus de Iulia Vladimirov şi Andreea Niţă şi editat în România de Humanitas.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Albumul poate fi comandat pe LibHumanitas.ro la preţul de 95 de lei, comenzile începând să fie livrate din 15 noiembrie. Primii 100 de cititori care vor face comenzi vor primi cartea cu autograful autoarei. 

Mihaela Noroc a călătorit în peste 50 de ţări, fotografiind femei din toate mediile sociale. Demersul tinerei românce a devenit faimos în întreaga lume şi s-a transformat într-o carte de succes publicată în mai multe limbi. Această colecţie impresionantă de portrete şi poveşti e o pledoarie pentru demnitate, diversitate, autenticitate şi mai ales pentru puterea de a accepta şi descoperi frumuseţea din noi, potrivit Humanitas. 

"În carte sunt multe imagini şi poveşti care n-au apărut niciodată online. Atlasul Frumuseţii. Femeile lumii în 500 de portrete nu e varianta tipărită a paginii de facebook, ci mult mai mult decât atât. Sunt bucuroasă că ediţia românească publicată de Humanitas nu va fi o simplă traducere a celei din limba engleză. Am adăugat câteva imagini noi, am lucrat la texte, am creat o nouă copertă şi sper că albumul va avea la fel de mult succes acasă, pe cât a avut şi peste hotare", spune Mihaela Noroc. 

"The Atlas of Beatuty/ Albumul frumuseţii", albumul foto realizat de Mihaela Noroc, în care apar 500 de portrete de femei din 50 de ţări, a fost lansat de editura Penguin pe 26 septembrie. 

Mihaela Noroc nu credea că proiectul ei va deveni atât de popular. "Când am început acest proiect în 2013 nu mi-am imaginat că după trei ani voi vorbi în direct pentru CNN despre el, sau la emisiunea "Super Soul Sunday" a celebrei Oprah Winfrey.

Wall Street Journal, The Guardian, Huffington Post, Business Insider, Forbes, BBC, Spiegel, Corriere della Sera sunt doar câteva dintre publicaţiile care au făcut cunoscute fotografiile Mihaelei Noroc. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.