Astra Film Festival deschide înscrierile pentru echipa de voluntari a celei de a 29-a ediţii, care va avea loc la Sibiu în perioada 10-16 octombrie. Cei care doresc să devină voluntari Astra Film se pot înscrie pe site-ul festivalului până pe 25 septembrie,Voluntarii Astra Film trebuie să fie tineri responsabili, motivaţi şi determinaţi, deschişi cu cei din jur şi politicoşi. Trebuie să cunoască bine o limbă străină de circulaţie internaţională (de preferinţă, limba engleză). E un plus dacă socializează uşor şi ştiu să lucreze într-o echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ocazie pentru tineri din toată ţara, care îşi doresc o experienţă de voluntariat la cel mai important festival de film documentar din Europa Centrală şi de Est: Astra Film Festival deschide înscrierile pentru echipa de voluntari a celei de a 29-a ediţii, care va avea loc la Sibiu în perioada 10-16 octombrie. După o pauză de doi ani, Festivalul Internaţional de Film Documentar de la Sibiu va include şi Astra Film Junior, cel mai complet program de educaţie cinematografică din România. Organizatorii anunţă şi o surpriză: ediţia din acest an debutează cu un Warm Up, în aer liber, în perioada 2-4 septembrie”, anunţă organizatorii.

Cei care doresc să devină voluntari Astra Film o pot face pe site-ul festivalului (https://www.astrafilm.ro/ro/voluntari), până pe 25 septembrie, după completarea unui formular. Programul de voluntariat din cadrul Astra Film Festival este deschis tuturor tinerilor din România. La finalul festivalului, fiecare participant va primi o diplomă de participare, pe care o pot adăuga CV-ului şi o pot folosi ulterior ca referinţă pentru viitoare oportunităţi. 

Experienţa de voluntar Astra Film contribuie la dobândirea unor skill-uri precum capacitate organizatorică sau abilitatea de a oferi soluţii spontane, bune, în faţa unor situaţii neprevăzute. 

Voluntarii Astra Film for face parte din echipa de organizare a festivalului, vor avea acces la evenimentele din festival (proiecţii de filme, concerte, expoziţii, interacţiuni cu regizorii sau jurnalişti) şi vor dobândi abilităţi specifice organizării unui eveniment cultural, respectiv a unui festival de film. De asemenea, vor avea oportunitatea să cunoască profesionişti din domeniul cinematografic.

Voluntarii Astra Film trebuie să fie tineri responsabili, motivaţi şi determinaţi, deschişi cu cei din jur şi politicoşi. Trebuie să cunoască bine o limbă străină de circulaţie internaţională (de preferinţă, limba engleză). E un plus dacă socializează uşor şi ştiu să lucreze într-o echipă. Ghidul voluntarului AFF: https://www.astrafilm.ro/ro/voluntari#:~:text=Descarc%C4%83%20Ghidul%20Voluntarului  

Astra Film Festival Sibiu este unul dintre cele mai importante festivaluri de film de nonficţiune din Europa şi poziţionează Sibiul pe harta celor mai importante festivaluri internaţionale de film. Din acest an, European Film Academy a inclus Astra Film Festival pe lista festivalurilor care au dreptul de a face nominalizări directe pentru European Film Awards.

Lansat în 1993 ca un proiect inovator în Europa Centrală şi de Est, Astra Film Festival se află sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României şi este organizat de Astra Film, CNM Astra şi Fundaţia Astra Film, cu sprijinul Consiliul Judeţean Sibiu, al Ministerului Culturii, al Centrului Naţional al Cinematografiei, al Consulatului Republicii Federale Germania la Sibiu şi al Uniunii Cineaştilor.

Evenimentul este cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu şi de Uniunea Europeană prin Programul Europa Creativă.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.