Cea de-a şaptea ediţie a Pavilionului de Artă București - Art Safari, care iniţial era programată pentru 15-24 mai, în Palatul Pinacotecii Bucureşti, a fost reprogramată în perioada 11-20 septembrie, iar structura expoziţiilor se menţine neschimbată, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Siguranţa vizitatorilor a reprezentat dintotdeauna o preocupare majoră pentru organizatorii Art Safari Bucureşti. Dată fiind recomandarea autorităţilor de a amâna evenimentele de mare capacitate, am luat decizia reprogramării Art Safari în toamna acestui an, ţinând cont totodată de dimensiunea internaţională a mult-îndrăgitului eveniment. Toate biletele şi abonamentele achiziţionate online până în acest moment vor fi valabile pentru perioada 11-20 septembrie 2020, nu este necesară schimbarea lor. Vămulţumimcelor care ne-aţifostalăturişi v-aţi cumpărat deja biletele şi abonamentele. Aşteptăm să ne vedem cu toţii, cu o mică întârziere, în septembrie. Urmărim îndeaproape situaţia globală şi vă asigurăm că vom face tot ceea ce ţine de noi ca cel mai mare eveniment dedicat artei din România să se desfăşoare în condiţii depline de siguranţă”, a declarat Ioana Ciocan, director Art Safari Bucureşti. 

Pavilionul de Artă Bucureşti - Art Safari se desfășoară sub patronajul Primăriei Municipiului Bucureşti şi CNR UNESCO şi este un eveniment cultural unic în România ca structură, concept şi amploare. Pavilionul Muzeal, cu lucrările de Tezaur ale maeştrilor artei româneşti, Pavilionul Central, cu lucrări ale mişcării artistice contemporane, Pavilionul Internaţional şi programul educaţional - Art Safari Kidsformează conceptul unic al Pavilionului de Artă Bucureşti.

Art Safari a înregistrat 165.000 de vizitatori în primele şase ediţii.
 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.