Arhitectul Ştefan Bâlici a câştigat concursul de proiecte de management pentru Institutul Naţional al Patrimoniului, a anunţat Ministerul Culturii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ştefan Bâlici, care a fost director interimar al INP din ianuarie 2016 până în prezent, a câştigat concursul cu nota 9,36, potrivit unui anunţ al secretariatului comisiei de concurs conform Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management pentru Institutul Naţional al Patrimoniului, aprobat prin O.M.C. nr. 3901/2016. 

Ştefan Bâlici a absolvit Universitatea de Arhitectură şi Urbanism ”Ion Mincu”. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Arhitectură. Restaurare. Arheologie (ARA) şi lector universitar la Departamentul de Istoria şi Teoria Arhitecturii şi Conservarea Patrimoniului din cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism ”Ion Mincu”, Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.