Netflix Inc conduce YouTube, Amazon Prime şi Disney+ cu peste 59 de milioane de instalări ale aplicaţiei în primul trimestru al anului 2020, însă serviciul Kids al platformei YouTube a înregistrat cele mai multe ore de utilizare, după ce şcolile au fost închise în luna martie din cauza crizei sanitare provocate de Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

YouTube, deţinută de Google a Alphabet Inc, a generat 110 milioane de dolari prin aplicaţie în aceeaşi perioadă, cele mai mari venituri între aplicaţiile de streaming la nivel global, potrivit unui raport întocmit de Apptopia şi Braze, citat de Reuters.

Raportul nu oferă numărul exact de ore de utilizare. După YouTube Kids s-au clasat Netflix şi YouTube.

Platforma de jocuri Twitch a Amazon.com Inc s-a numărat, de asemenea, între cele mai descărcate aplicaţii mobile la nivel global, cu aproximativ 20 de milioane de dolari încasări în aceeaşi perioadă. Jocul „League of Legends” este cel mai urmărit de pe platformă.

Sesiunile de streaming video pe dispozitive mobile au cresuct cu 31% în luna martie, potrivit Apptopia şi Braze.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.