Focus Sat redefineşte televizorul prin Aplicaţia Focus Sat care oferă acces la peste 100 de canale TV online şi o amplă bibliotecă video on demand, de pe orice dispozitiv smart, oricând şi de oriunde în Uniunea Europeană. Oricine poate testa Focus Sat App gratuit, timp de 7 zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acord cu tendinţele diversificate de consum TV de pe piaţa de televiziune din România, cu Focus Sat App utilizatorii pot urmări online programe TV live şi video on demand, simultan de pe trei dispozitive smart (laptop, computer, telefon, TV sau tabletă, care au conexiune la internet). 

Focus Sat App este compatibilă cu o varietate mare de sisteme de operare pentru dispozitive mobile sau TV Smart, iar prin intermediul ei utilizatorul se bucură de o televiziune interactivă şi poate urmări programele preferate difuzate cu până la 7 zile în urmă, 40 de canale tv având funcţia de Restart şi Replay pentru conţinut TV live.

Accesul la conţinut TV se face prin intermediul pachetelor TV Online Play TV şi Play TV Extra cu peste 100 de canale TV live de ştiri, filme, seriale, sport, documentare, muzică, desene animate, reality show-uri şi la care se adaugă platformele premium de conţinut video: HBO Max, AntenaPLAY, FilmBox+ şi National Geographic.

În bibliotecă VOD sunt disponibile sezoane complete ale unor seriale europene multi-premiate producţie Canal+ Original, precum „Planeta celor singuri”, „Pro şi contra”,  „Paris Police 1900”, „Baron Noir”, „Pedagogul”, „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine”, „Ostatici în subteran” precum şi numeroase filme, documentare şi programe pentru copii.

În concluzie Focus Sat App este potrivită atât celor care doresc să vizioneze programele tradiţionale ale televiziunilor, cât şi celor care doresc acces la un conţinut selectat personal dintr-o bibliotecă video. Accesul la conţinut vine cu flexibilitate financiară, astfel încât orice client poate opta pentru abonament doar pentru o lună şi poate să reîncarce oricând doreşte. Cei care nu sunt încă clienţi Focus Sat pot testa gratuit timp de 7 zile  Aplicaţia Focus Sat  pentru a se bucura de o experienţă completă de a trăi televiziunea. .

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.