Antena Group, care deţine Antena 1, i-a dat în judecată pe Florin Dumitrecu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, cu care a colaborat timp de şapte ani pentru emisiunea „Chefi al cuţite”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antena Group a înregistrat la 23 noiembrie câte un proces fiecăruia dintre chefi, la Tribunalul Bucureşti, potrivit informaţiilor consultate de Paginademedia.ro pe Portalul Instanţelor de Judecată.

Obiectul procesului este „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”. 

Antena 1 a anunţat la începutul lunii octombrie că intenţionează să aducă un nou juriu la emisiunea „Chefi la Cuţite”, întrucât cei trei juraţi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu au refuzat să mai participe la filmările pentru un nou sezon, care ar fi trebuit să înceapă în luna octombrie. Cei trei au refuzat să mai apară invocând oboseala.

„Am fost surprinşi de anunţul de ultim moment al celor trei juraţi, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor şi pentru că suntem într-o relaţie contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceştia a fost starea de oboseală, deşi a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situaţie nu au dus la soluţia ideală. Chefi la cuţite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică - a reuşit întotdeauna să găsească oamenii iubiţi de public. Sunt generaţii întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera şi mai ales substanţa devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele”, a spus atunci Mihai Ioniţă, CEO Antena Group.   

Bazat pe formatul internaţional „Game of Chefs”, evoluat şi adaptat pieţei din România, „Chefi la Cuţite” este emisiunea de divertisment de top care a captivat milioane de telespectatori în 12 sezoane. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.