Postul de televiziune Antena 1 va difuza un nou sezon al emisiunii ”Poftiţi la muncă”, în care vedetele participante vor găti, vor face curăţenie, cumpărături sau munci agricole, începând cu data de 21 noiembrie, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nea Mărin şi Liviu Vârciu îşi vor împărţi sarcinile şi echipele formate din vedete, informează Antena 1.

În noul format al emisiunii ”Poftiţi la muncă”, Liviu Vârciu va primi sarcini diverse, de la probe pe care trebuie să le execute, până la coordonarea vedetelor din show.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În fiecare ediţie, difuzată în două părţi, luni şi marţi, patru vedete se vor întâlni cu nea Mărin pentru a primi sarcini şi informaţii despre locul în care vor ajunge să le îndeplinească, precum şi despre oamenii pe care îi vor ajuta prin efortul lor.

”În acest sezon activităţile pe care le au de dus la bun sfârşit vedetele au legătură cu agricultura sau turismul românesc: fie că e vorba de o fermă, o pensiune, o cârciumă sau un circ ambulant, vedetele ajung să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante, care ţin de specificul afacerii unde vin la muncă, al  zonei respective sau de perioada din an. Cert e că orice le va cere nea Mărin să facă, de la curăţenie, la gătit, cumpărături sau muncile agricole, vedetele nu au voie să se plângă pentru că de munca lor depinde ajutorul pe care îl vor primi cei aflaţi la nevoie”, au mai transmis freprezentanţii Antena 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.