Antena 1 lansează grila de toamnă pe 5 septembrie, cu noul sezon al emisiunii culinare ”Chefi la cuţite”, ce va fi difuzată lunea de la ora 20.30, dar şi cu show-urile ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, ”Acces Direct” şi ”Un show păcătos”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din grila de toamnă a postului de televiziune vor face parte şi noul sezon al show-ului de divertisment ”X Factor”, care va fi difuzat din 9 septembrie, de la ora 20.30, şi ”Te cunoc de undeva”, care va începe din 10 septembrie, de la ora 20.00, informează Antena 1.

Din 5 şi 6 septembrie, emisiunea ”Chefi la cuţite”, prezentată de Gina Pistol, va intra pe post imediat după Observator. Juraţii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu vor fi provocaţi la o întrecere între ei.

Emisiunea ”X Factor”, prezentată de Răzvan Simion şi Dani Oţil, va avea un nou membru în juriu - Carla’s Dreams, care li se alătură echipei formată din Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu.

Sâmbătă, 10 septembrie, imediat după Observator, emisiunea ”Te cunosc de undeva” va prezenta 10 vedete care se vor întrece în transformări şi reprezentaţii.

Grila de toamnă va fi completată de noile sezoane ale emisiunilor ”Next Star”, ”iUmor”, ”În puii mei” şi ”Poftiţi la muncă!”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.