Andreea Marin este invitata lui Mircea Dinescu, duminică, de la ora 14.00, în emisiunea „Poezie şi delicateţuri” de la Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vedeta de televiziune i-a povestit maestrului Dinescu despre Fundaţia Preţuieste Viaţa, un proiect în care s-a implicat total şi prin intermediul căruia şi-a propus să ajute cât mai multe persoane.

Mircea Dinescu a vrut să o răsfeţe pe celebra „Zână” cu o reţetă delicioasă de şniţel vienez, preparat din muşchi de viţel, asezonat cu conopidă pane şi cu seminţe. Nu a lipsit din meniu un delicios desert.

Ajunşi la capitolul amintiri, Andreea Marin şi Mircea Dinescu au făcut o călătorie în copilărie, au vorbit despre gusturile din farfuriile de altădată şi s-au delectat cu un moment muzical oferit de taraful lui Constantin Lătăreţu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.