Andreea Marin, Diana Dumitrescu, Andra Gogan, actorul Alex Damian sunt printre primii invitaţi în show-ul "Hai cu fetele!" de la Prima TV, care va debuta luni, 1 martie, la ora 17.00. Prezentatoarele Ioana Petric, Diana Bart, Giulia şi Gabriela Marin vor vorbi despre relaţii, frumuseţe, tendinţe în modă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta va oferi patru păreri diferite despre relaţii, frumuseţe, tendinţe în modă, poveşti inspiraţionale de succes, invitaţi pe cinste şi multe surprize.

De luni până joi, de la ora 17.00, Ioana Petric, Diana Bart, Giulia şi Gabriela Marin sunt acele femei care vor aborda subiecte care vor interesa atât femeile cât şi bărbaţii pentru că va fi o emisiune dinamică, plină de energie şi mult umor.

Giulia este cântăreaţă, influencer, mamă a doi copii şi de abia aşteaptă să revină pe sticlă cu acest show: "Hai cu fetele! este un  proiect la care abia aştept să particip cu atât mai mult cu cât mi se pare o adevărată provocare să faci o emisiune cu 4 femei. Deşi probabil că nu mai sunt atât de multe lucruri pe care oamenii să nu le ştie despre mine, sunt absolut convinsă că îi pot surprinde plăcut şi cu proiectul Hai cu fetele!. Abia aştept să ne vedem la Prima TV!". 

Diana Bart este prezentatoare TV, mamă a două fetiţe, pasionată de gătit reţete sănătoase şi de design interior. Ea spune că: "Este fix formatul care îmi dă elan pentru că este mult mai dinamic şi pot interacţiona mai mult cu invitaţii şi cu celelalte prezentatoare. Sunt convinsă că vom face un show pe măsura celor de la Hollywood pe care le îndrăgesc şi le urmăresc. Va fi divertisment ca între fete care nu va plictisi niciodată". 

Ioana Petric este amatoare de sporturi extreme, dansatoare, pasionată de călătorii şi "cârcotaşă" de meserie, ea prezentând, alături de Şerban Huidu şi Codruţ Kegheş emisiunea "Cronica Cârcotaşilor". Despre noul proiect, Ioana spune: "4 prezentatoare, 4 tipologii diferite, 4 vieţi diferite, 4 perspective diferite şi de 4 ori mai multe motive de distracţie. O perspectivă feminină asupra a tot ce se întâmplă în ziua de azi. Pentru că, deşi este o emisiune zilnică, nicio zi nu va fi la fel. V-am pregătit o emisiune dinamică, plină de energie, umor, inspiraţie, invitaţi pe cinste şi surprize". 

Gabriela Marin este actriţă, boemă, pasionată de artă, meditaţie şi mindfulness iar despre "Hai cu fetele!" spune: "Cred că pentru telespectatoarele noastre va deveni un fel de obisnuinţă să-şi deschidă televizoarele în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 17.00, pentru că se vor distra alături de noi, vor afla lucruri importante despre stilul de viaţă al femeii puternice şi fericite, practic le dăm toate “tool”-urile pentru o viaţă plină de inspiraţie". 

Rubricile care vor delecta telespectatorii sunt variate, Ioana Petric, una dintre iniţiatoarele proiectului spune: "În fiecare zi vă vom aştepta la "Şuete între fete", o rubrică în care vom dezbate într-un mod cât se poate de personal diverse subiecte de actualitate sau situaţii de care femeile se lovesc în viaţa reală. Veţi avea astfel ocazia să ne cunoaşteţi exact aşa cum suntem. După care vom vedea ce se ascunde "În mintea bărbaţilor" şi cum arată viaţa de om mare din perspectiva celor mici. Vom reproduce ţinute de covorul roşu "La bani mărunţi" şi vom testa cele mai în trend produse, în rubrica "Pe pielea noastră". Vom căuta inspiraţie şi motivaţie în poveşti de succes, care ne spun "Hai că se poate!". Vom vedea ce se mai întâmplă în lumea artiştilor, ce provocări mai acceptă influencerii şi ne vom potoli poftele cu reţete delicioase. În fiecare zi vom avea invitaţi din domenii precum fashion, beauty, travel, parenting, sănătate. Le vom spune "Hai cu fetele!" invitaţilor noştri celebri, vom intra în lumea şi în vieţile lor şi vom vedea dacă pot face faţă provocărilor noastre". 

În prima săptămână invitaţi sunt Sweet Paprika, Andreea Marin, Diana Dumitrescu, Andra Gogan, actorul Alex Damian, Alex Ghiduş (vlogger).

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa românească, în portofoliul complet al acestuia intrând 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT.RO, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST) şi 7 site-uri (looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro, focusprimatv.ro şi servuscluj.ro). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.