Anca Ţurcaşiu şi Ioana Sihota, cunoscută cu numele de scenă Jazzy Jo, vor interpreta rolul Tanya în musicalul „Mamma Mia!”, bazat pe muzica trupei ABBA, care va avea premiera pe 24 mai, la Sala Palatului din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sunt foarte fericită că fac parte din această distribuţie! Musicalul «Mamma Mia”» este proiectul pe care orice artist îl aşteaptă «o dată în viaţă»! Tanya este un rol extrem de ofertant.   Cel mai mult îmi plac la ea exuberanţa, nonconformistul şi faptul că e comică şi sexy. Deci interpretez un personaj complex şi foarte important, o adevărată pată de culoare!”, a spus Anca Ţurcaşiu. 

„Pe lângă faptul că este prima experienţă de acest fel, este şi o mare provocare, mai ales cu Tanya, pentru că avem o experienţă de viaţă foarte diferită”, a spus Ioana Sihota, artistă care face parte din echipa HaHaHa Production.

De trei ori divorţată, îmbogăţită în urma acestor căsătorii, Tanya este foarte cochetă şi preţioasă. Mereu preocupată de înfăţisare, ea recurge la toate mijloacele posibile pentru a rămâne mereu tânără.

Din distribuţia musicalului mai fac parte: Horia Brenciu, Aurelian Temişan, Cornel Ilie, Ernest Fazakas, precum şi Ciprian Teodorescu şi Adrian Nor, foşti concurenţi la emisiunea „Vocea României”, care îi vor interpreta pe Sam, Harry şi Bill, posibilii taţi ai Sophiei. Protagonista va fi interpretată de Ana Munteanu, artista care a devenit „Vocea României" în 2017, şi de Bianca Purcărea. Loredana Groza va interpreta rolul Donnei, mama Sophiei.

Acţiunea musicalului începe cu Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl biologic şi să fie condusă de acesta la altar. Ea decide să-i invite pe o insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale - Sam Carmichael, Harry Bright şi Bill Austin, dar fără a le dezvălui acestora motivul.

„Mamma Mia!”, care a fost pus în scenă până acum în peste 50 de ţări, pe 6 continente şi a fost tradus în 22 de limbi, va avea premiera şi în România pe 24 mai, la Sala Palatului din Bucureşti.

Biletele vor putea fi găsite pe netliberare.ro pentru clienţii Telekom până pe 6 aprilie şi din 7 aprilie pe mammamiathemusical.ro şi pe iabilet.ro

Musicalul „Mamma Mia!” a fost lansat în 1999 la Londra, în West End şi apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson şi producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson şi Bjorn Ulvaeus, foşti membri ai formaţiei ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia”.

Musicalul a întrecut producţiile originale pe Broadway, de la „The Sound of Music", „The King and I" şi până la „Damn yankees", cu 1.500 de reprezentaţii. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway şi al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentaţii. În orice zi au loc cel puţin 7 show-uri „Mamma mia!", în jurul lumii.

Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth şi Stellan Skarsgård în rolurile principale.

În România, musicalul „Mamma mia!” va fi o co-producţie sloveno-română, a companiei Prospot Doo împreună cu un grup de producători reuniţi de către compania Atelier Promotion, în colaborare cu WonderTheatre.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.