Amazon Prime Video va difuza serialul original TNT „4 Blocks” în mai mult de 150 de ţări, inclusiv în Statele Unite ale Americii, Canada şi Marea Britanie, începând cu 4 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„4 Blocks” a fost deja difuzat la TNT în Polonia şi în România, în paralel cu lansarea din Germania. Postul de televiziune intenţionează să difuzeze serialul şi în Suedia, Norvegia şi Danemarca începând cu 2 noiembrie, transmite Turner.

În alte 50 de ţări, precum Germania, Franţa şi Rusia, serialul va fi disponibil începând din vara anului viitor. 

Serialul a fost urmărit până în prezent de peste 1,5 milioane de telespectatori.

„Cu «4 Blocks» ne-am asumat riscul de a finanţa un serial aproape în întregime pe cont propriu şi de a gestiona distribuţia pentru prima dată. Credem că am găsit partenerii ideali în Amazon Prime Video şi ZDFneo pentru a face serialul disponibil la nivel global”, a transmis Hannes Heyelmann, Senior Vice President şi Managing Director, Europa Centrală şi de Est şi International Original Programming Strategy.

Serialul „4 Blocks” a fost produs de TNT Serie şi Wiedemann & Berg. Primul sezon a avut şase episoade şi a avut premiera în februarie 2017, la Berlinală. De atunci, serialul a fost vizionat în cadrul mai multor festivaluri din întreaga lume.

Kida Khodr Ramadan, actorul principal, a câştigat premiul la categoria „cel mai bun actor" a Festivalului Séries Mania din Paris.

Un al doilea sezon este deja în lucru, filmările fiind programate pentru această iarnă, iar lansarea, pentru anul viitor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.