Un nou show eveniment dedicat întregii familii, "All Together Now", achiziţionat de la Endemol-Shine, va fi difuzat de Pro TV din primăvara lui 2019. Un număr de 100 de specialişti în muzică vor fi cei care decid soarta participanţilor din această competiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiecare concurent care intră pe scenă face tot posibilul să aducă alături de vocea lui cât mai multe voci din cele ale juraţilor. Aceste voci care cântă împreună cu el reprezintă scorul fiecăruia. Cel care obţine cel mai bun scor merge direct în marea finală, în timp ce pentru cel de-al doilea loc se vor lupta ocupanţii locurilor doi şi trei, care vor cânta încă o piesă. Numai unul dintre ei va merge în finală.

Profesionişti sau amatori, artişti solo sau grupuri, fiecare dintre aceştia, cu stilul propriu, va încerca să cucerească inimile celor 100 de juraţi şi să se califice în marea finală. Experienţa muzicală şi reacţiile incredibile ale lor vor conduce către un mix perfect de performanţă şi divertisment.

Juraţii rămân constanţi în competiţie, reprezentând un grup divers de cântăreţi, fiecare cu stilul şi cu preferinţele lui. Având voci uriaşe şi opinii la fel de mari în ceea ce priveşte muzica, membrii juriului vor avea reacţii umitoare, diferite de la un concurent la altul. Momentul în care aceştia se ridică pentru a cânta în cor este unul înălţător, care produce fiori.

"Suntem extrem de entuziasmaţi că vom începe această călătorie într-o nouă producţie pe care o vom difuza anul viitor, "All Together Now". Este un show pentru toată familia, plin de emoţie şi răsturnări de situaţie. Puterea de a te alătura, fie că eşti în studio, fie că eşti acasă, aduce foarte multă prospeţime într-un show muzical care creează o atmosferă de neratat”, a declarat Stella Litou, director de programe Pro TV.

La fel ca în orice show de televiziune sau în orice concurs, întotdeauna există un lider. Loredana, unul dintre cei mai experimentaţi artişti din România, cu o carieră vastă în muzică şi în televiziune, va conduce grupul celor 100 de juraţi. Loredana şi Cabral, prezentatorul acestei emisiuni, ne vor aduce un show veritabil de divertisment de la început până la final.

Formatul "All Together Now" a fost difuzat prima dată de BBC în Marea Britanie, după care a fost achiziţionat de nouă ţări printre care Brazilia, Australia şi de alte ţări din Europa. Acest format a fost creat de Remarkable TV, parte din Endemol Shine Group.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.