Alec Baldwin a revenit la „Saturday Night Live” în rolul lui Donald Trump, în primul scheci al anului, în care îl prezintă pe preşedintele american îmbrăcat cu o pijama şi mâncând produse McDonald's, în timp ce îşi exprimă admiraţia pentru emisiunea „Fox & Friends”, scrie The Independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul show-ului „Saturday Night Live”, care în această săptămână este prezentat de Natalie Portman, a fost ironizată şi emisiunea „Fox & Friends”, despre care Donald Trump a scris de mai multe ori pe platforma de socializare Twitter.

„Iubim acest show. În timpul fiecărei întâlniri îl urmărim la volum maxim”, apare spunând Hope Hicks, directoarea de comunicare a Casei Albe, interpretată de Cecily Strong.

După un al doilea „interviu” prin care este ironizat activistul controversat Louis Farrakhan, interpretat de Chris Redd, urmează intervenţia-surpriză a lui Donald Trump, interpretat de Baldwin.

„Salvez economia, distrug ISIS şi chiar în acest moment primesc briefingul zilnic… De la voi”, spune Trump, interpretat de Balwin.

„Vă mulţumesc mult, show-ul vostru este grozav. Are audienţe uriaşe. Sigur, nu la fel de mari ca cele înregistrate de discursul meu despre starea naţiunii, care a fost urmărit de 10 miliarde de oameni, inclusiv de toată China. Se spune că sunt doar 7 miliarde de oameni pe Pământ, aşa că de unde provin celelalte 3 miliarde? Ilegali, nu ştiu”, mai spune personajul lui Alec Baldwin.

„Saturday Night Live” este unul dintre cele mai longevive show-uri de satiră şi umor din televiziunea americană şi a avut premiera în 1975.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.