Cel de-al treilea sezon al serialului „The Mandalorian”, creat de Jon Favreau pentru Disney+, este deja în pregătire, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sezonul secund al producţiei Disney+ va avea premiera în luna octombrie a acestui an.

Surse apropiate proiectului au confirmat că Jon Favreau a început să scrie al treilea sezon „de ceva vreme” şi că departamentul artistic, condus de Doug Chiang, vicepreşedinte şi director de creaţie al Lucasfilm, realizează „de câteva săptămâni” conceptele pentru sezonul al treilea.

Aceste informaţii vin după ce producţia pentru sezonul al doilea al popularului serial s-a încheiat în urmă cu peste o lună. 

„The Mandalorian” a fost primul serial „Star Wars” lansat pe platforma Disney+ şi a contribuit la creşterea importantă a numărului de abonaţi - peste 50 de milioane în primele cinci luni de la lansarea serviciului de streaming.

Din distribuţia serialului fac parte Pedro Pascal, Carl Weathers, Rio Hackford, Werner Herzog şi Nick Nolte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.