Al optulea episod din „The Last of Us”, difuzat duminică seară în Statele Unite, a atras mai mult de 8,1 milioane de telespectatori, fiind cel mai vizionat episod de la debutul sezonului 1, potrivit HBO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Până în prezent, acest record era deţinut de al patrulea episod, care a adunat 7,5 milioane de telespectatori. HBO nu a anunţat încă audienţa episoadelor 5, 6 şi 7.

„The Last of Us” este cel mai popular serial al momentului. Cu 4,7 milioane de telespectatori, episodul 1 este cel mai vizionat pilot de pe canal din ultimii 10 ani, după „House of the Dragon”, spin-off-ul „Game of Thrones”.

De la lansare, „The Last of Us” a atras un număr tot mai mare de telespectatori: al doilea episod a fost vizionat de peste 5,7 milioane de telespectatori, iar al treilea a depăşit 6,4 milioane de telespectatori.

„House of the Dragon” s-a bucurat de un avantaj la fel de impresionant în septembrie anul trecut, dar ratingurile sale au scăzut după cel de-al treilea episod.

Adaptarea unui joc video extrem de popular, „The Last of Us” îi urmăreşte pe Joel, un traficant afectat de o tragedie, şi pe Ellie, adolescenta pe care trebuie să o protejeze, ultima speranţă a unei lumi aproape distrusă de o ciupercă care transformă oamenii în zombi.

În cele nouă episoade, regizate de Neil Druckmann (unul dintre creatorii jocului) şi Craig Mazin („Cernobyl”), joacă Pedro Pascal („The Mandalorian”) şi Bella Ramsey („Game of Thrones”). Serialul va avea şi al doilea sezon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.