Adrian Titieni, Andi Vasluianu, Simona Popescu, Ioana Mărcoiu, Mădălina Ciotea, Theodora Popa şi Vlad Bîrzanu sunt cei mai noi angajaţi ai Teatrului Odeon, aceasta fiind una dintre primele măsuri luate anul acesta de Cristian Şofron, care a câştigat concursul de proiecte de management cu media 8,96, anunţă instituţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui anunţ al Teatrului Odeon, printre premierele anului vor fi ”Povestea unui necunoscut”, după ”Povestiri” de A.P. Cehov, în regia Alexandru Dabija (repetiţiile vor începe în luna februarie) şi ”Hamlet”, de W. Shakespeare, în regia lui Dragoş Galgoţiu (repetiţiile vor începe în luna aprilie).

Sub mandatul lui Cristian Şofron, într-o primă perioadă, au fost invitaţi să monteze regizorii Victor Ioan Frunză, Horaţiu Mălăele, Vlad Massaci, Peter Kerek, Alexandru Mâzgăreanu, Radu Nica.

Actorul Cristian Şofron a câştigat concursul de proiecte de management pentru Teatrul Odeon, cu media 8,96. Al doilea candidat pentru această funcţie a fost Dragoş-Tudor Popescu Galgoţiu, care a obţinut media 8,76.

PMB a anunţat, la finalul lunii august, că Dorinei Lazăr i-a fost încheiat contractul de management la Teatrul Odeon şi că actriţa a fost înlocuită în funcţie, în regim de interimat, de Dumitru Cristian Şofron, până la organizarea concursului de proiecte de management, conform legii.

În luna martie, Corpul de Control al Primarului General a efectuat o serie de verificări la instituţia teatrală, în urma cărora s-au constatat mai multe nereguli grave privind asigurarea, gestionarea şi administrarea bugetului şi patrimoniului instituţiei, obiective stabilite prin contractul de management.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.