Actorul Adam Sandler a revenit la emisiunea „Saturday Night Live” cu un cântec despre cum a fost concediat de NBC în urmă cu două decenii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parodia a fost prezentată de Sandler sâmbătă, când actorul a găzduit emisiunea pentru prima dată de la plecarea din echipă.

În monologul de deschidere, el a spus că perioada petrecută aici, 1990 - 1995, a fost cea mai bună din viaţa lui.

Sandler a spus publicului că fiica lui l-a întrebat de ce a plecat. Cântând, el a răspuns: „Am fost concediat. Am fost concediat. A fost atât de trist să spun... Am încercat să îl sun pe Lorne Michaels (creatorul SNL, n.r.), dar nu m-a sunat niciodată înapoi”.

În aceeaşi notă muzicală, el a spus: „Cred că urăsc evreii. Am fost concediat, nu reangajat. M-a întristat”.

Actorul Chris Rock, care a făcut parte din echipa emisiunii între anii 1990 - 1993, a fost prezent, de asemenea, în show-ul de sâmbătă seară.

Şi el a cântat: „Am fost concediat. Am fost concediat de NBC. Am continuat cu «In Living Color», iar trei săptămâni mai târziu l-au scos de pe post”.

În „In Living Color”, show afro-american de divertisment, a fost difuzat de Fox între 1990 şi 1994.

Pete Davidson, membru al distribuţiei emisiunii, şi-a făcut şi el apariţia în ediţia de sâmbătă a SNL şi a încercat să cânte, dar a fost oprit de Sandler: „Ai răbdare, pentru că va veni curând”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.