Actriţa Olimpia Melinte va realiza săptămânal, în fiecare miercuri, emisiunea "Olimpiada mămicilor", pe platforma Pro TV Plus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea este creată special pentru femeile însărcinate, dar şi pentru cele care îşi doresc să devină mame.

În fiecare episod, Olimpia Melinte va trata subiecte de interes pentru mame sau viitoare mame, alături de specialişti din diverse domenii relevante. În plus, aceasta va vorbi şi despre parcursul său şi ne va oferi detalii despre provocările cu care se confruntă în această perioadă.

În primul episod al emisiunii, va fi invitată Anca Sultan, medic specialist obstetrică ginecologie, discută despre toate analizele de care are nevoie o femeie însărcinată, atât în timpul sarcinii, cât şi înainte. 

"Olimpiada mămicilor este un vlog creat special pentru femeile însărcinate dar şi pentru cele care îşi doresc să devină mămici. Am pus cap la cap o serie de informaţii şi întâlniri cu specialişti din diferite domenii pentru a le oferi viitorilor părinţi o serie de întâlniri virtuale cu medici sau profesionişti din diferite domenii care să le răspundă la marile curiozităţi din perioada sarcinii dar şi de după. Ideea mi-a venit în clipa în care am început să mă lovesc de tot felul de întrebări fără răspuns şi curiozităţi pe care le am încă din primele zile de sarcină. Dându-mi seama că peste tot se găsesc informaţii mai mult sau mai puţin concludente am zis ca ar fi o idee bună să creez un vlog pe platforma Pro TV Plus unde viitoarele mămici să aibă acces la informaţii utile şi să nu se mai simtă singure în căutările şi curiozităţile lor", spune actriţa. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.