Cunoscută publicului din întreaga lume pentru rolurile sale din Boys on the Side, Greu de pensionat, miniseria Angels in America sau seria de televiziune Weeds, Mary-Louise Parker este invitata specială a ediţiei de anul acesta a American Independent Film Festival.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actriţa premiată cu Globul de Aur, Emmy, Tony şi multe alte distincţii importante la nivel internaţional, va fi prezentă la proiecţia filmului său - ROMANCE & CIGARETTES - din cadrul festivalului, sâmbătă, 24 iunie, ora 14:30 la Cinema Elvire Popesco unde se va întâlni cu publicul şi va răspunde întrebărilor acestora. Parker va fi însoţită de fiul acesteia care va prezenta şi noul său film.

Pe lângă cariera sa din film, televiziune sau teatru (cu numeroase spectacole pe Broadway şi Off-Broadway), Parker a fost contribuitor permanent la revista Esquire timp de peste un deceniu, iar scrierile ei au apărut în The New York Times, O Magazine, Bullett, Glamour, The Riveter, Hemispheres şi altele. Prima ei carte, Dear Mr. You, a fost tradusă în cinci limbi şi a fost recunoscută de către San Francisco Chronicle ca una dintre cele mai bune cărţi ale anului.

Împreună cu Elizabeth Cuthrell, aceasta a produs şi regizat reclama premiată Stop The Hate, în urma creşterii atacurilor asupra persoanelor de culoare ca urmare a evenimentelor din 11 septembrie. Eforturile sale umanitare în SUA şi în estul Africii au fost recunoscute de către Fundaţia David Lynch şi Comisia pentru Drepturile Omului din comitatul Los Angeles, iar activitatea sa în sprijinul comunităţii LGBTQ a fost recunoscută de către Hetrick-Martin Institute, The NYC LGBT Center, GLAAD şi OUT Magazine.

Regizat de John Turturro, ROMANCE & CIGARETTES  este un musical care nu se dă înlături de la nimic. Plasat în lumea clasei muncitoare de la New York, filmul spune povestea unui soţ infidel şi a călătoriei sale spirituale pentru salvare. Acesta va trebui să aleagă între amanta lui seducătoare şi soţia sa ...şi toate problemele acesteia. Filmul îi are în distribuţie şi pe: Kate Winslet, Susan Sarandon sau Steve Buscemi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.