Sitcomul „Secretele Preşedintelui” de la Prima TV prezintă vineri, de la ora 22.00, un episod special în care invitată va fi Irena Boclincă, actriţa cunoscută publicului larg pentru interpretarea fostului premier al României, Viorica Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peripeţiile preşedintelui Pupăză, interpretat de Grig Chiroiu, continuă în comedia „Secretele Preşedintelui”. Pentru a opri deprecierea leului pe pieţele valutare, acesta cere ajutorul unui personaj controversat şi spumos, în egală măsură. Este un fost prim-ministru, mândria oraşului Videle, actualmente consilier pe probleme de “nu ştim ce” al guvernatorului Băncii Naţionale.

Telespectatorii vor avea o mare surpriză şi vor descoperi în episodul de vineri, de la ora 22.00, la Prima TV, un alt secret al preşedintelui Pupăză.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.