Actriţa Amy Schumer şi soţul ei, bucătarul Chris Fischer, sunt protagoniştii unui serial culinar care va avea premiera primăvara aceasta la Food Network.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Postul deţinut de Discovery a transmis că serialul are 8 episoade de câte 30 de minute, în care Schumer şi Fischer vor pregăti diverse feluri de mâncare, dar şi cocktailuri, folosind ingrediente proaspete.

„Amy şi Chris oferă o privire asupra vieţii lor în timpul carantinei”, a spus Courtney White, preşedinta Food Network, într-un comunicat citat de Variety. Ea a mai menţionat că show-ul este filmat în întregime de cei doi.

Serialul „Amy Schumer Learns to Cook” va debuta primăvara aceasta.

În timpul perioadei de izolare, măsură impusă de autorităţi din peste 190 de ţări din lume din cauza pandemiei de Covid-19, postul de televiziune Food Network difuzează cele mai de succes seriale ale sale, precum „Chopped”, „Beat Bobby Flay” şi „Diners, Drive-Ins and Dives”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.