Actorul Stanley Tucci, cunoscut în roluri de medic în "ER", director artistic în "Diavolul se îmbracă de la Prada" şi maestru de ceremonie în "Hunger Games", devenit în primăvara lui 2020 un fenomen pe reţelele de socializare în izolare după ce a publicat reţeta sa de cocktail Negroni, prezintă acum o emisiune despre bucătăria italiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intitulat "Stanley Tucci searching for Italy", seria este o combinaţie de "dolce vita" şi farmecul actorului american. "Italia este frumoasă şi mâncarea italienească este frumoasă. Acest lucru nu este neglijabil, Tucci este frumos de asemenea", scrie The New Yorker. El gustă acolo paste, pizza şi tot felul de specialităţi din diferite regiuni ale Italiei, cu multe întâlniri şi jonglând între engleză şi italiană. 

O modalitate pentru Stanley Tucci, autor a mai multe cărţi culinare, de a combina originile sale italieneşti şi pasiunea pentru gastronomie.

"Eu sunt actor, scriitor, regizor şi am dominat internetul cu un singur cocktail", a povestit el cu umor în preambulul emisiunii "Stanley Tucci searching for Italy", difuzată pe CNN International din 20 iunie. 

În aprilie 2020, în timpul primei carantine, actorul în vârstă de 60 de ani a devenit un fenomen al internetului, graţie reţetelor de cocktail şi eleganţei sale. Variety, în articolul "Stanley Tucci is having a moment", l-a caracterizat o "prezenţă călduroasă şi familiară cu virtuţi liniştitoare la începutul unei pandemii globale". 

Tucci s-a îndoit de faptul că videoclipul său cu reţeta cocktailului Negroni va deveni viral. "Trebuia să fie ceva intern care să înveselească oamenii. Şi apoi soţia mea (Felicity Blunt, sora actriţei britanice Emily Blunt, n.r.) a spus: "De ce nu le publici pe contul tău de Instagram, pentru distracţie?" Este ceea ce am făcut şi a explodat". 

Videoclipul a fost văzut de un milion de ori pe Instagram, unde actorul are doar 745.000 de abonaţi. Fără a număra sutele de mii de vizualizări pe Twitter. 

Umanist şi angajat, Tucci a participat în iunie 2020 la o campanie "I take responsibility" (Îmi asum responsabilitate) prin care sunt denunţate compartamentele rasiste. 

El susţine din 2017 Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. În 2019, el a gătit cu o refugiată din Siria, cu ocazia Zilei Mondiale a Refugiaţilor. 

Cel mai recent rol al lui Stanley Tucci este cel din "Supernova" al unui bărbat cu demenţă precoce care face alături de prietenul său (Colin Firth) o ultimă călătorie prin Anglia, vizitându-şi prietenii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.