Actorul Andrey Lincoln a anunţat la San Diego Comic-Con că nu va mai face parte din distribuţia următorului sezon, al zecelea, al serialului "The Walking Dead", potrivit nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lincoln îl interpretează pe ofiţerul de Poliţie Rick Grimes, personaj principal în serial din 2010. 

Actorul în vârstă de 44 de ani a declarat audienţei: "Pare să fie un elefant în cameră şi cred că mulţi dintre voi vor să întrebe dacă este sau nu ultimul meu an. Va fi ultimul meu sezon interpretându-l pe Rick Grimes". 

El a continuat: "Iubesc acest serial, înseamnă totul pentru mine. Iubesc oamenii care lucrează la el. Îi îndrăgesc pe cei care urmăresc serialul. A fost cea mai extrordinară şi frumoasă experienţă a carierei mele, în mare parte datorată vouă".  

Sezonul nouă al serialului va fi difuzat din 7 octombrie. 

Anul trecut, producţia celui de-al optulea sezon al serialului ”The Walking Dead” a fost oprită temporar, după ce un cascador a murit în timpul filmărilor.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.