Artiştii Teatrului Nottara "vor merge" online acasă la spectatori şi vor sta de vorbă despre teatru, despre viaţă, despre lucruri care ne interesează astăzi pe toţi, vor putea să se descopere reciproc şi să se cunoască, altfel decât în sala de teatru, în cadrul proiectului "Cei trei fantastici".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul "Cei trei fantastici" este o întâlnire specială între artişti şi spectatori, în contextul crizei provocate de noul coronavirus. Întâlnirea îşi propune să anuleze distanţele şi să creeze senzaţia de comunicare directă, atât de necesară în această perioadă complicată. 

Spectatorii erau obişnuiţi să vină la întâlnire cu actorii Teatrului Nottara şi cu poveştile lor în fiecare săptămână. Acum, din cauza situaţiei Covid-19, acest lucru a devenit imposibil. 

În fiecare sfârşit de săptămână, vineri, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 19.00, câte "trei spectatori fantastici" vor putea intra în dialog cu câte un actor al Teatrului Nottara, prin intermediul aplicaţiei ZOOM care poate fi descărcată gratuit pe telefon, tabletă sau laptop. 

Întâlnirea va dura aproximativ 40 de minute, timp în care trei spectatori "fantastici", aleşi pe pagina de Facebook a teatrului, vor putea vorbi în intimitate cu actorul preferat, despre teatru şi culisele lui, despre problemele din jur, vor râde şi vor încerca să se deconecteze împreună de la atmosfera de panică din jur. Cei trei spectatori vor fi aleşi într-un mod inedit: actorul care urmează să intre în dialog cu spectatorii săi "fantastici" va adresa o întrebare pe pagina de Facebook a teatrului, spectatorii sunt invitaţi să lase un comentariu, iar aceia care au dat cele mai interesante răspunsuri vor fi "cei trei spectatori fantastici", care vor intra apoi în direct cu actorul preferat.

Primii trei actori care lansează provocarea sunt Ada Navrot, care le va da întâlnire spectatorilor pe 10 aprilie, Adrian Văncică, pe 11 aprilie, şi Vlad Bălan pe 12 aprilie.

În urma acestor întâlniri virtuale va fi realizat un montaj cu cele mai interesante dialoguri, care va fi postat pe pagina de Facebook a Teatrului Nottara, pentru ca atmosfera bună să ajungă la cât mai mulţi dintre spectatori.        

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.