Serialul documentar „Poliţia din Alaska” va fi difuzat, începând cu 23 aprilie, de postul Crime + Investigation.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul, care urmăreşte îndeaproape activitatea departamentului de poliţie desfăşurată în condiţii extreme, va putea fi urmărit, în fiecare joi, de la ora 22.00.

Serialul aduce în prim-plan viaţa de zi cu zi a departamentului de poliţie din acest ţinut. Fiecare episod îi urmăreşte pe oamenii legii în diverse misiuni de serviciu, atunci când acţionează pe uscat, pe mare sau în aer, asigurând ordinea în oraşe izolate, explorând pădurile, verificând capcane, patrulând în ger, căutând oameni dispăruţi şi  anihilând ample reţele de traficanţi.

Agenţii de poliţie din Alaska trebuie să înfrunte nu numai temperaturi extrem de scăzute, ci şi animale flămânde şi infractori înarmaţi. 

„Poliţia din Alaska” prezintă o perspectivă diferită a acestei meserii foarte riscante mai ales într-un mediu sălbatic şi în condiţii meteorologice dificile, trăgând în acelaşi timp un semnal de alarmă asupra situaţiei din cel mai nordic stat al Americii, astfel încât să fie luate măsuri speciale pentru a-i proteja cât mai bine pe oamenii care locuiesc în acea zonă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.