Muzeul Naţional de Istorie a României (MNIR) oferă acces gratuit vizitatorilor, în perioada 5 - 9 septembrie, de miercuri până duminică, între orele 10.00-18.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această facilitate este susţinută de Guvernul României, la iniţiativa Secretariatului General al Guvernului (SGG), Programul de Internship.

Cu această ocazie, vizitatorii se vor putea bucura atât de expoziţiile permanente ale muzeului precum „Copia Columnei lui Traian”, „Lapidarium” şi „Tezaurul Istoric”, cât şi de cele temporare cum sunt „România în Marele Război”, „Mărăşti, Mărăşeşti, Oituz”, „Imago Romaniae. Terra Christiana”, „Mircea cel Bătrân - 600”.

Acţiunea a fost gândită ca un gest cu valoare simbolică, fiind menită să stimuleze interesul pentru istoria şi cultura românilor în Anul Centenar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.