Academia Română şi Romfilatelia vor semna luni un acord privind acţiuni de celebrare a Centenarului Marii Uniri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Documentul va fi semnat de Cristian Hera, preşedintele interimar al Academiei Române, şi de Cristina Popescu, director general Romfilatelia, la Clubul Academicienilor. La eveniment va participa academicianul Răzvan Theodorescu, preşedintele Secţiei de arte, arhitectură şi audiovizual din Academia Română.

Academia Română îşi asumă rolul de a susţine manifestările ştiinţifice şi culturale organizate de Romfilatelia şi de a asigura sprijin documentar de specialitate pentru elaborarea şi dezvoltarea, de-a lungul anului 2018, a programelor comune dedicate tradiţiei şi istoriei naţionale.

Acordul cu Romfilatelia se înscrie în seria parteneriatelor dezvoltate de Academia Română cu scopul de a întreprinde acţiuni concrete, pragmatice şi eficiente de celebrare a Centenarului Marii Uniri, transmite instituţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.