Televiziunea Română, prin Casa de producţie TVR, lansează cea de-a treia ediţie a programului "Teatru în TVR" care este organizată la Grădina Molière.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comedie este tema celei de-a treia ediţii a programului "Teatru în TVR". Fiecare dintre cele şase spectacole ale stagiunii, având mai multe reprezentaţii, se va juca astfel încât spectatorii să îşi poată alege data la care doresc să vină în Grădina Molière, în perioada 26 iulie - 14 septembrie.

Spectacolele incluse în actuala stagiune "Teatru în TVR" sunt: "Ursul", de A.P. Cehov, Teatrul Coquette, "Paiaţele / Efectul dăunător al tutunismului şi alcoolismului asupra organismului", o fantezie de Niculae Urs, după A.P. Cehov şi nu numai..., Teatrul Nottara, "Aceşti nebuni făţarnici", de Teodor Mazilu, o coproducţie Teatrul Arte dell’Anima –TVR, "Cerere în căsătorie", de A.P. Cehov, Teatrul de Artă, "Magnolii şi cianură", de Olga Delia Mateescu, Teatrul Coquette, "Masa puterilor noastre", de Petre Barbu, Teatrul de Comedie.

"Dorinţa noastră cea mare este ca, de anul acesta, să însufleţim locul de unde a început istoria Televiziunii Române, locul de unde s-au făcut primele transmisiuni în direct: studiourile Molière şi Grădina Molière. Astfel, spectacolele actualei stagiuni se vor juca în acest spaţiu cu o încărcătură specială”, a declarat Demeter András István, coordonator Casa de Producţie TVR.

Toate spectacolele se desfăşoară în aer liber, iar accesul spectatorilor se va face din strada Amiral Constantin Bălescu, la adresa Molière 2-4.

Dacă vremea din această vară nu permite şi reprezentaţia nu poate avea loc, biletele achiziţionate de spectatori rămân valabile pentru una dintre următoarele reprezentaţii ale aceluiaşi spectacol, iar detaliile despre o eventuală reprogramare vor fi disponibile pe site-urile teatrelor partenere.

Biletele pot fi cumpărate de la teatrele partenere. La Grădina Molière, biletele pot fi achiziţionate cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Spectacolele vor fi înregistrate şi difuzate pe canalele TVR. Prin participarea la acest program, spectatorii sunt, implicit, de accord cu eventuala apariţie în cadrele care conţin public.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.