A doua ediţie a „Survivor”, difuzată luni de Pro TV, a fost lider de audienţă cu peste 2 milioane de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După o confruntare încheiată la scorul de 10 la 6 pentru Războinici, Faimoşii s-au văzut nevoiţi să treacă într-o nouă provocare: cea pentru imunitatea individuală. Cei care au reuşit să-şi adjudece liniştea la Consiliul de nominalizare au fost Emil Rengle şi Elena Chiriac. Faimoşii Roxana Ciuhulescu, Xonia şi Cătălin Zmărăndescu au fost propuşi pentru eliminare.

Cea de-a doua ediţie a show-ului „Survivor” a fost lider absolut de audienţă, în intervalul orar 20.28 - 23.30. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.2 puncte de rating şi 30.1% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea 6.2 puncte de audienţă şi 16.8% share.

De-a lungul difuzării, peste 2 milioane de românii au trăit cu sufletul jocul de imunitate, iar în minutul de aur, la ora 20.57, peste 2.8 milioane de telespectatori erau în faţa televizoarelor.

Aventura continuă marţi, de la 20.30. Înainte de a reveni în sala de Consiliu, concurenţii se vor întoarce pe traseu pentru o probă cu o recompensă extrem de motivantă.

După finalul emisiunii, în exclusivitate pe VOYO, Zanni, câştigătorul sezonului trecut, prezintă „Survivor: Extrashow!”. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.