Cea de-a doua ediţie a sezonului 8 "Românii au talent" a fost vineri lider de audienţă pe toate segmentele de public, la nivel naţional peste 3,5 milioane de telespectatori urmărind spectacolul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 17.6 puncte de rating şi 46.8% share, de aproape şase ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.1 puncte de rating şi 8.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 3,5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul "Românii au talent", iar în minutul de maximă audienţă de la 21.09, peste 4,1 milioane de români au fost în faţa televizoarelor. 

Momentele prezentate de cei 18 concurenţi au fost: canto, dans, folclor de comunicare, aerial net, belly dance, culturism sau forţă. Următoarea ediţie a show-ului "Marea Unire a Talentului" la Pro TV va fi vineri, de la 20.30. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.