Volumul "101 Basme Româneşti", basme scrise de copii pe durata vacanţei de vară în cadrul atelierelor de scriere şi ilustrare creativă de la Biblioteca Metropolitană Bucureşti, va fi lansat joi, la ora 18.00, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"101 basme româneşti" este un proiect dedicat preadolescenţilor. Coordonaţi de bibliotecari, basmele au fost scrise în cadrul atelierelor organizate la Biblioteca Metropolitană Bucureşti şi, în paralel, la Biblioteca Municipală "B. P. Hasdeu" din Chişinău.

Aceste basme aduc un omagiu celor 101 ani împliniţi de la Marea Unire.

Volumul "101 basme româneşti", tipărit sub egida Editurii Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, va fi lansat şi la Biblioteca Municipală "B.P. Hasdeu" din Chişinău, în data de 30 noiembrie.

Basmele create la Bucureşti şi Chişinău sunt sursa de inspiraţie a două scurte piese cu care Teatrul de păpuşi "Licurici" al BMB. 

La evenimentul de lansare, copiii vor primi cartea, precum şi o diplomă care le atestă calitatea de mic scriitor.

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului Bucureşti publice. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.